Els cavalls

Blac - caballo español

BLAC

Raça: Creuat       Any naixement: 1995

Especialitat: Volteig, sessions de teràpia, equitació i passejades al camp.

Caràcter: Cavall molt tranquil però amb una personalitat pròpia. Li agrada sortir al camp i és un bon guia per la resta del grup, tant al pas, al trot o al galop. No s’espanta dels imprevists i el que més li agrada es que li rasquin darrera de les orelles.

 separador

Huella - Yegua anglo-arabe

HUELLA

Raça: Anglo-àrab     Any naixement: 1994

Especialitat: Equitació avançada.

Caràcter: És una euga sensible i capritxosa, la qual prefereix les pastanagues que les pomes. Li agrada que la muntin els genets amb caràcter per poder-los demostrar els seus coneixements També gaudeix molt dels genets novells donant-los confiança.

separador

 image-2ISI

 Raça: Espanyola    Any naixement: 2005

 Especialitat: Treball peu a terra, backriding, equitació i passejades.

 Caràcter: És el líder de la seva manada, amb un caràcter energètic i curiós. És un cavall amb un gran mida i amb una molt bona capacitat de nous aprenentatges.

separador

Reixa - yegua fiordaREIXA

Raça: Fiordo    Any naixement: 1996

Especialitat: Sessions de teràpia, iniciació a l’equitació i passejades al camp.

Caràcter: És una euga molt tranquil·la i pacient. Gaudeix molt amb les sortides al camp i li agrada fer l’aperitiu pel camí. A pista és una bona professora i sap ensenyar al genet, tant al pas, trot i galop.

separador

Polca - Yegua fiordaPOLCA

Raça: Fiordo     Any naixement: 1997

Especialitat: Sessions de teràpia, iniciació a l’equitació i passejades al camp.

Caràcter: És una euga pacient i serena. La seva personalitat és reflexiva, comprensiva, alegre i trapella. Li agrada estar en companyia dels seus amics i dels genets carinyosos. Sap portar als genets amb poca experiència de forma segura pels camps i boscos, i li encanta ensenyar figures bàsiques a la pista al pas i trot.

separador

Uma - Yuegua fiordaUMA

Raça: Fiordo      Any naixement: 1999

Especialitat: Psicoteràpies, sessions de teràpia, iniciació a l’equitació i passejades al camp.

Caràcter: És una euga viva i carinyosa. Li agrada saludar a tots els genets i gira sempre el cap a mirar com la respatllen. Surt del camp amb ganes i pas animat, al tornar és la única que sempre saluda a les seves amigues Reixa i Polca. No ens hem d’oblidar de recompensar-la amb una pastanaga després de la classe.

separador

Lluna - Caballo españolLLUNA

Raça: Espanyol creuat          Any naixement: 2001

Especialitat: Equitació, equitació terapèutica i passejades al camp.

Caràcter: És una euga tranquil·la i mimosa. Sap transmetre confiança als seus genets i escoltar amb atenció, sap parar amb un sol OUH! Li agrada rebre una carícia com a premi a la seva obediència. És una gran mestre, sap ensenyar a trotar als genets més petits.

separador

IMG_2548 LUC

Raça: Fiordo      Any naixement: 2005

Especialitat: Brincar i saltar pel camp. Equitació avançada.

Caràcter: En Luc és el fill de la Reixa i ha nascut en el centre, és el mimat de la hípica. Té un caràcter impacient i juganer. Quan la Reixa està treballant, són la Polca i la Huella les que es preocupen d’ell i el castiguen quan pretén saltar-se les normes. Encara li queda molt per aprendre. A jutjar per la seva mare, arribarà a ser un gran cavall de teràpia.

separador

Dejavu - Caballo cruzadoDÉJÀVU

Raça: Creuat          Any naixement: 2001

Especialitat: Equitació terapèutica, equitació i passejades al camp.

Caràcter: Té una personalitat innocent i optimista. Li agrada els genets amb caràcter però sobre tot carinyosos. Sap ensenyar amb estil i disciplina al pas, trot i galop. En el camp juga de manera incansable amb el seu amic Luc.

separador

imageGALLEGO

Raça: Espanyol creuat     Any naixement: 2006

Especialitat: Equitació terapèutica, equitació i volteig.

Caràcter: Té una personalitat curiosa, però  molt tranquil·la. És un cavall que s’adapta molt bé a qualsevol tipus de persona.

separador

atila-defATILA

Raça: Creuat espanyol      Any naixement: 2005

Especialitat: “polifacètic ” sessions de teràpia, volteig, Backriding, equitació i passejos al bosc.

Caràcter: És un cavall sensible i carinyós. Si el tractes amb suavitat confia molt en tu i aprèn molt ràpid. Dins la manada s’ha integrat molt bé amb els seus companys. Físicament és un cavall fort i amb un dors llarg

separador

viola-rosa-1-guapaaaaVIOLA

Raça: Haflinger

Especialitat: Volteig.

Caràcter: És una euga molt curiosa, xafardera i juganera. Físicament és forta i robusta però a la vegada és una princeseta, té una crinera rossa molt guapa.

separador