Interesantes vídeos de EAGALA

logo-eagala

Model EAGALA

Des de la prespectiva de Model EAGALA oferim sessions i processos de psicoteràpia i aprenentatge amb cavalls:

– La PAE (psicoteràpia assistida amb equins) incorpora els cavalls de manera experiencial per l’aprenentatge i el creixament emocional; és un esforç conjunt entre un professional de psicologia i un altre especialista en cavalls treballant amb el client i els cavalls cap a objectius teraèutics.

– L’AAE (aprenentatge assistida amb equins) incorpora els cavalls de manera experiencial pel creixament i l’aprenentatge; és un esforç conjunt entre un professional de la psicologia i un altre especialista en cavalls, treballant amb clients i cavalls cap a objectius d’aprenentatge.

Treballar amb cavalls pel creixament i aprenentatge és una modalitat experiencial. L’experiència s’estructura amb l’objectiu de que el client es prengui les seves iniciatives, les seves propies diecisions i es responsabilitzi dels resultats. D’aquesta manera els resultats de l’aprenentatge són personals i constutieixen la base per esperiències i aprenentatges futurs.

Destinataris

Va destinat a tota persona, parella, família, equip de treball, organització,… que tingui interés en fer un procés d’aprenentatge o creixement personal.

Interesantes vídeos de EAGALA: “About EAGALA Model Equine Assisted Psychotherapy and Learning” Visualizar EAGALA Videos (YouTube)

separador

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *